Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κιμούλης θέατρο – παράσταση «Συνάντηση»: Ο ηθοποιός μιλάει για την «επιστροφή» του στο σανίδι
LIFESTYLE

Κιμούλης θέατρο – παράσταση «Συνάντηση»: Ο ηθοποιός μιλάει για την «επιστροφή» του στο σανίδι

Κιμούλης θέατρο - παράσταση «Συνάντηση»: Ο ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική του «απουσία»

Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την επιστροφή του στο θέατρο στο «Πρωινό» του ANT1, αρνούμενος τον όρο «επιστροφή», καθώς, όπως λέει, «δεν έφυγε ποτέ από το θέατρο ώστε να επιστρέψει». Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε: «Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα».

Στη συνέχεια, με αφορμή το θεατρικό έργο που ανεβάζει, που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα δει το κοινό τον ηθοποιό στο «σανίδι» μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε τη σπουδαιότητα της συλλογικότητας στο θέατρο: «Η συλλογικότητα είναι ίσως το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Η συλλογικότητα όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Έχει πειστεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι η συλλογικότητα να διαλύσει την προσωπικότητά του, την αυτονομία του. Λάθος και ελπίζω οι καινούριες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις