Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια θα χωρίσουν το 2023: Ποιοι θα πάρουν διαζύγιο
PLUS

Ποια ζώδια θα χωρίσουν το 2023: Ποιοι θα πάρουν διαζύγιο

Ποια ζώδια θα χωρίσουν το 2023: Ίσως να είναι και για καλό

Το 2023 πλησιάζει και η αστρολογία έχει ήδη ανακοινώσει τα τρία ζώδια που θα πάρουν διαζύγιο το 2023. Το 2023 τρία ζώδια θα δώσουν τέλος στον γάμο τους και θα απευθυνθούν σε δικηγόρο για την διαδικασία του διαζυγίου. Όπως διαβάζουμε στο Bovary, αυτά τα τρία ζώδια θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να πάρουν διαζύγιο και να βρουν την ηρεμία και την ευτυχία που αναζητούν.

Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν διαζύγιο το 2023
Λέων

Ο Κρόνος βρίσκεται απέναντι σου από τον Δεκέμβριο και επηρεάζει έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό, το κομμάτι των σχέσεων. Το μεγάλο ξεκαθάρισμα που αφορά τον γάμο σου θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και πολλοί Λέοντες θα πάρουν την μεγάλη απόφαση του διαζυγίου. Οι σκληρές αλήθειες και η συνειδητοποίηση ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή στη ζωή σου θα φέρει τον χωρισμό.

Παρθένος

Ο Κρόνος θα μπει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου του 2023 επηρεάζοντας τους Παρθένους στον τομέα των σχέσεων. Εντονες διαφωνίες θα φέρουν ψυχρότητα στον γάμο των Παρθένων και ο χωρισμός είναι αναμενόμενος.

Υδροχόος

Τα προβλήματα θα οξυνθούν από την στιγμή που θα μπει ο Κρόνος στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι αρχές Μαρτίου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αλήθειες και θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχει κανένα νόημα πλέον αυτός ο γάμος για κανέναν από τους δύο. Το οριστικό τέλος θα το φέρει ο Πλούτωνας, ο οποίος θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις