Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς – Λιάγκας κόντρα: Η απάντηση του Νίκου στα αρνητικά σχόλια του Γιώργου
LIFESTYLE

Μουτσινάς – Λιάγκας κόντρα: Η απάντηση του Νίκου στα αρνητικά σχόλια του Γιώργου

Μουτσινάς - Λιάγκας κόντρα: Δείτε τις δηλώσεις των παρουσιαστών

Ο Νίκος Μουτσινάς απασχόλησε την επικαιρότητα στον κόσμο της showbiz το τελευταίο διάστημα, έπειτα από ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος φάνηκε εκνευρισμένος με τις ερωτήσεις δημοσιογράφων. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο παρουσιαστής ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- αν υπάρχει κάποια παρεξήγηση μεταξύ του και της Ελεονώρας Μελέτη: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση». Έπειτα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του παρουσιαστή, λέγοντας:

«Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια, παλιός στο κουρμπέτι που δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές. Ευτυχώς, εδώ, ο ομιλών έχει φύγει από το έντονο κομμάτι του lifestyle και το έχει γυρίσει προς την ενημέρωση. Έτσι γίνεται το lifestyle τόσα χρόνια. Και επειδή έχω βρεθεί στη θέση του Νίκου Μουτσινά, πάρα πολλές φορές και καμιά φορά έχω φύγει κιόλας και βγαίνουν και μου τη λένε, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου το καλοκαίρι… Για ευνόητους λόγους έφυγα, για να μην υπάρξει ανθρωποφαγία. Όταν δεν θες, φεύγεις. Τώρα ο Νίκος, όταν υπάρχει θέμα αν μείνει ή δεν θα μείνει του χρόνου, να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος όταν ο αρχισυντάκτης του έχει πει “βγάλε του είδηση”;».

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι». Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να περιγράφει όσα έγιναν μεταξύ των δύο παρουσιαστών, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά τώρα… πραγματικά ας με παρατήσουν, αν είναι εύκολο. Δεν θέλω, δεν το παίρνω προσωπικά. Μην ασχολείστε καθόλου με εμένα. Αλήθεια δεν θα στεναχωρηθώ, αφήστε για λίγο το όνομά μου να ξεκουραστεί. Αφήστε με, μάτι θα πάθω». «Τι είπε ο Γιώργος; Έχω ασυλία; Παίζω Survivor;» πρόσθεσε στη συνέχεια χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια, ξέσπασε σε γέλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις