Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – συνέντευξη: «Το ωραιότερο σχόλιο του πατέρα μου ήταν όταν μου είπε “μεγάλωσες”»
LIFESTYLE

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – συνέντευξη: «Το ωραιότερο σχόλιο του πατέρα μου ήταν όταν μου είπε “μεγάλωσες”»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - συνέντευξη: «Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν, ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του γιατί θέλει» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», με αφορμή τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Ψηλά απ΄τη γέφυρα». Ο ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του και μίλησε για το καλύτερο σχόλιο που του έκανε ο πατέρας του.

«Σαν παιδί δεν ήμουν ποτέ μαζεμένος, οι καθηγητές μου πρέπει να πέρασαν δύσκολα. Κάνω χιούμορ στα δύσκολα, πάντα κάνω χιούμορ. Θα κλάψω όπως όλοι αλλά θα γελάσω κιόλας γιατί το γέλιο είναι αποσυμφορητικό. Δε θέλω να είμαι θύμα, θέλω να είμαι μέλος της ζωής που τρέχει. Συχνά θυμώνω γιατί, όπως έλεγε και ο Σάκης Μπουλάς, άνθρωπος που θυμώνει εύκολα είναι άνθρωπος που παλεύει χρόνια μόνος του. Με θυμώνει η αγένεια, η έλλειψη σεβασμού. Με ενοχλεί που τώρα που μιλάμε ξέρω ότι σε ένα άλλο σημείο της γης πολεμάνε» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

”Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τον πατέρα του λέγοντας: «Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια αλλά έχει τύχει να μου πει και αρνητικά πράγμα. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι, μερικές φορές οφείλουμε να είμαστε και άθλιοι για να ξέρουμε από που θα ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο σχόλιο που μου έχει κάνει ο πατέρας μου, ήταν όταν μετά από μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή, με κοίταξε και μου είπε, “μεγάλωσες”».

Τέλος, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό του και επιλέγει να εστιάζει στα αρνητικά, έτσι ώστε να μπορεί να εξελίσσεται: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Μπορεί να τελειώσει η παράσταση και ένα μήνα μετά να σκέφτομαι τι έκανα λάθος. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά για να μη μένω στάσιμος. Δεν είμαι κάτι τόσο φανταστικό. Είμαι όπως όλοι, με κακές και καλές πλευρές. Αυτές τις καλές πλευρές προσπαθώ να εξελίξω όσο έχω χρόνο σε αυτή τη ζωή. Το μετά δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις