Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μποφίλιου στο Λονδίνο – ρούχα: Το σχόλιο της Μπάρκα
LIFESTYLE

Μποφίλιου στο Λονδίνο – ρούχα: Το σχόλιο της Μπάρκα

Μποφίλιου στο Λονδίνο - ρούχα: Δείτε την απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Η φωτογράφιση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο για λογαριασμό μιας εταιρείας με ρούχα είναι το θέμα που συζητείται περισσότερο από κάθε άλλο στις ψυχαγωγικές εκπομπές τα τελευταία 24ωρα, με τη συζήτηση να έχει προχωρήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκείνο που απασχόλησε πιο πολύ τα social media, ήταν οι ιδεολογικές τοποθετήσεις που είχε εκφράσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια, οι οποίες για ορισμένους δεν συνάδουν με τις πρόσφατες αναρτήσεις της. Με τη σειρά της, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε για τη σωρεία σχολίων που δέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» είπε, μεταξύ άλλων, στον τηλεοπτικό αέρα: «Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της. Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας».

Η «απάντηση» της Νατάσσας Μποφίλιου

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ότι είχε διάλογο με τη Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια σε βάρος της και την κριτική που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την τραγουδίστρια να της λέει, σύμφωνα με την Έλενα: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις