Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία τράπεζα – Αργυρούπολη: Συνελήφθη ο ληστής με την χειροβομβίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία τράπεζα – Αργυρούπολη: Συνελήφθη ο ληστής με την χειροβομβίδα

Ληστεία τράπεζα - Αργυρούπολη: Αποτελεσματική η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ μετά τη ληστεία που σημειώθηκε στις 9:40 το πρωί της Δευτέρας

Αποτελεσματική ήταν η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (5/12) λήστεψε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Αργυρούπολης με την απειλή χειροβομβίδας. Όπως ανακοινώθηκε τη σύλληψη του άνδρα έκαναν άνδρες από το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Ο ληστής είχε εισβάλλει στις 9:40 στο υποκατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή χειροβομβίδας. Ο συλληφθείς είχε τραπεί σε φυγή με άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο αλλά τελικά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Η επίθεση στην τράπεζα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστος δράστης εισέβαλε στις 9:40 στο υποκατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Στη συνέχεια αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις