Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιαννόπουλος – Μποφίλιου Λονδίνο: Το κράξιμο και οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter
LIFESTYLE

Γιαννόπουλος – Μποφίλιου Λονδίνο: Το κράξιμο και οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter

Γιαννόπουλος - Μποφίλιου Λονδίνο: Ο στιχουργός τα έβαλε δημοσίως με την τραγουδίστρια

Το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου προκάλεσε μία φωτογραφία που ανέβασε η Νατάσσα Μποφίλιου από το Λονδίνο, στην οποία ποζάρει με ρούχα από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της. «Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», έγραψε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας αντιδράσεις.

απαντήσεις σε Γιαννόπουλο

«Το πρόβλημά σας δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Θεωρείτε το Λονδίνο τόσο μακρινό κι εξωτικό προορισμό για φίλους; Πιστεύετε ότι η Μποφίλιου δεν έχει λεφτά για να πάει στο Λονδίνο; Ή μήπως περιμένετε να σας ζητήσει την άδεια για το πώς θα τα ξοδέψει; Τι ακριβώς;», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ο στιχουργός.

«Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό; Δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην πηγαίνει πουθενά και να μην φοράει ωραία ρούχα για να σου δείξει εσένα και του καθένα τι πιστεύει πολιτικά! Βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό πρώτα έλεος!», έγραψε ένας ακόμα χρήστης.

Ένας τρίτος σημείωσε: «Ενώ είναι γνωστό ότι αν είσαι αριστερός, πρέπει να είσαι άπλυτος, με μεταχειρισμένα ρούχα και να επικοινωνείς με Nokia 3310. Άστοχο το σχόλιό σου, το οποίο φανέρωσε εμπάθεια και ζήλια. Λογικό».

Ωστόσο, πολλοί βρήκαν πολύ ευφυές το σχόλιό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις