Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαχαιρώνει τον παππού του: Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει
ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαιρώνει τον παππού του: Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει

Μαχαιρώνει τον παππού του: Νεκροί και οι δύο

Φρικτή στιγμή Αμερικανός άνδρας, 21 ετών, μαχαιρώνει τον παππού, 70 ετών, στο λαιμό ώρες μετά την απελευθέρωσή του από το ψυχιατρείο – με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί στη σκηνή να πυροβολήσουν τον μαχαιροβγάλτη ΚΑΙ τον παππού του νεκρούς. Βίντεο που σοκάρει δείχνει τη στιγμή που ένας 21χρονος μαχαίρωσε τον παππού του στο λαιμό – με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο να πυροβολήσουν και τους δύο άνδρες. Ο Jabbar Muhammad και ο παππούς του Eldred Wells Sr σκοτώθηκαν και οι δύο στο Joliet του Ιλινόις, τον Νοέμβριο του 2021, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο μετά από καταγγελία ότι ο Muhammad απειλούσε τον Wells. Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό από την κάμερα του περιστατικού. Ο Muhammad είχε βγει από ψυχιατρική κλινική λίγες ώρες πριν αποπειραθεί να σκοτώσει τον παππού του. Ο νεαρός είχε μείνει στην κλινική για μια εβδομάδα καθώς προηγουμένως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Λίγο μετά την έξοδό του από το ψυχιατρείο έπαθε άλλη μια κρίση, η οποία κορυφώθηκε με τον θάνατο τόσο του ίδιου όσο και του παππού του από σφαίρες των αστυνομικών. Τα πλάνα έδειξαν τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι και προσπάθησαν να πείσουν τον Muhammad να αφήσει κάτω το μαχαίρι. Καθώς οι αστυνομικοί προχωρούν προς τον νεαρό και τον προτρέπουν να αφήσει το μαχαίρι, εκείνος πετάγεται πάνω στον παππού του και βυθίζει τη λεπίδα στο λαιμό του ηλικιωμένου άνδρα.

Νεκροί και οι δύο

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αρχίζουν να πυροβολούν με τα όπλα τους και τους δύο άνδρες – και ανοίγουν ξανά πυρ μόλις οι δυο τους πέσουν στο πάτωμα. Οι δύο άνδρες κείτονται νεκροί στο πάτωμα. Οι αστυνομικοί χρειάζονται λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι και ο παππούς είχε πυροβοληθεί. Η οικογένεια του Wells έχει έκτοτε καταθέσει αγωγή για άδικο θάνατο σχετικά με τους διπλούς πυροβολισμούς.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Χωρίς προειδοποίηση, ο Jabbar όρμησε στον παππού του με το μαχαίρι, μαχαιρώνοντας τον Eldred στο λαιμό αρκετές φορές», έγραψε το τμήμα του σερίφη σε ανακοίνωσή του. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, κατά του νεαρού, για να υπερασπιστούν τη ζωή του παππού. Και οι δύο πυροβολήθηκαν θανάσιμα. Η οικογένεια καταθέτει τώρα μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του τμήματος του σερίφη και υποστηρίζει ότι κανένας από τους δύο δεν χρειαζόταν να πεθάνει.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις