Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χριστούγεννα – Προεδρικό Μέγαρο: Η Σακελλαροπούλου στόλισε με παιδιά από το Χατζηκυριάκειο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστούγεννα – Προεδρικό Μέγαρο: Η Σακελλαροπούλου στόλισε με παιδιά από το Χατζηκυριάκειο

Χριστούγεννα - Προεδρικό Μέγαρο: Η ΠτΔ πρόσφερε δώρα στα παιδιά για την πολύτιμη βοήθειά τους

Σε γιορτινό κλίμα και παρέα με παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στόλισε την Τετάρτη (30/11) το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Προεδρικού Μεγάρου. Πρόκειται για το δέντρο που δεσπόζει κάθε χρόνο στους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Προεδρία, καθώς δίπλα του η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχεται μικρούς μαθητές, χορωδίες και συλλόγους από όλη την Ελλάδα για τις καθιερωμένες ευχές και τα παραδοσιακά κάλαντα. Οι μικροί επισκέπτες ενθουσιάστηκαν τόσο από τη διαδικασία του στολισμού, όσο και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ταυτόχρονα, δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις προς την κυρία Σακελλαροπούλου για την ιστορία του κτιρίου και τους ενοίκους του από τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αφού απάντησε στις ερωτήσεις των καλεσμένων της, ξενάγησε τα παιδιά στο Προεδρικό Μέγαρο και τους προσέφερε δώρα για την πολύτιμη συμβολή τους στον εορταστικό στολισμό. Στη συνέχεια, τα παιδιά απόλαυσαν τον μπουφέ με τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, που είχε στηθεί προς τιμήν τους και αντάλλαξαν ευχές με την κ. Σακελλαροπούλου εν όψει των εορτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις