Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καστάνη Ελένη – σχέσεις: “Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο.”
LIFESTYLE

Καστάνη Ελένη – σχέσεις: “Έχω ερωτευτεί ομοφυλόφιλο.”

Καστάνη Ελένη - σχέσεις: Με αφορμή μια συζήτηση περί bisexual συντρόφων, η Ελένη Καστάνη έκανε τη δική της αποκάλυψη για έναν έρωτα που είχε στο παρελθόν.

Με αφορμή μια συζήτηση περί bisexual συντρόφων, η Ελένη Καστάνη έκανε τη δική της αποκάλυψη για έναν έρωτα που είχε στο παρελθόν. Η ηθοποιός αποκάλυψε στον αέρα του «[email protected]» πως πρώην σύντροφός της, διατηρούσε παράλληλα ερωτικές σχέσεις με άλλους άνδρες. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως το γνώριζε, παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ρωτήσει. «Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ’ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Το έκανα εις γνώσιν μου. Κάποια στιγμή όμως, την εγκατέλειψα αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά. Όπως περιέγραψε, ένα βράδυ που την άφησε μόνη της και ήταν μάλλον με κάποιον άνδρα, εκείνη αποφάσισε πως πρέπει να αποσυρθεί σιγά σιγά από αυτή τη σχέση.

«Έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Ένα βράδυ με άφησε μόνη, με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο. Ανακάλυψα λοιπόν, ότι μπορεί να ήταν με έναν δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα “δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό”. Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο, εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω. Και έτσι, αποσύρθηκα σιγά σιγά», εξήγησε. Όσο για το αν σοκαρίστηκε, όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, η ίδια απάντησε πως μάλλον το είχε καταλάβει. Ωστόσο, το σοκ ήταν το ίδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις