Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκουρούσης – Καμπουρέλη: «Να προσέχει ποιους βάζει μέσα στο σπίτι μας»
LIFESTYLE

Γκουρούσης – Καμπουρέλη: «Να προσέχει ποιους βάζει μέσα στο σπίτι μας»

Γκουρούσης - Καμπουρέλη: «Δε φοβάμαι τίποτα, εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει»

O Βασίλης Γκουρούσης έδωσε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο διαζύγιό του από την Τέτα Καμπουρέλη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Οpen Weekend», ο ίδιος αναίρεσε και όσα είχε πει για τη νέα του σύντροφο. Να τονιστεί ότι ο ίδιος ο Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» είχε αναφέρει: «Έχω βρει κι εγώ έναν άνθρωπο, πολύ καλό που μου έχει σταθεί. Πραγματικά μου έχει σταθεί. Όχι με την έννοια του λόγου μόνο, είναι πολύ δίπλα μου και δείχνει ότι με αγαπάει. Μακάρι να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί κι αργότερα». Σχολιάζοντας αρχικά το διαζύγιό του από την Τέτα Καμπουρέλη είπε: «Δεν έχει βγει το διαζύγιο. Έχουμε βάλει τις πρώτες υπογραφές και περιμένουμε. Τα διαζύγια είναι για να χωρίσουν οι δρόμοι, όλα τα άλλα είναι κοινά: παιδιά, εγγόνια, περιουσιακά».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και για τη νέα του σύντροφο: «Εμένα που με είδατε να έχω βρει νέα σύντροφο; Με είδατε κάπου; Έχω δηλώσει κάτι τέτοιο; Είπα ότι είμαι καλά. Τίποτα άλλο. Δεν έχω αφήσει αιχμές ποτέ, ούτε με έχει φωτογραφήσει κανένας, ούτε έχω βγει πουθενά με νέα σύντροφο. Αυτά που λέτε είναι εικασίες. Αν έχω ή όχι νέα σύντροφο, το ξέρω μόνο εγώ. Αυτοί που το δηλώσανε για μένα, κάνανε μέγα σφάλμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σχολίασε και τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του: «Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, της εύχομαι να βρει την ευτυχία. Να προσέχει ποιους βάζει μέσα στο σπίτι μας. Εγώ δε φοβάμαι τίποτα. Εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει» .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις