Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αντώνιος – Πρεσβυτέρα ΕΡΤ: Ο Απόστολος Μαγγηριάδης μιλά για τη συνέντευξη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντώνιος – Πρεσβυτέρα ΕΡΤ: Ο Απόστολος Μαγγηριάδης μιλά για τη συνέντευξη

Αντώνιος - Πρεσβυτέρα ΕΡΤ: ''Πολλές φορές τον ρώτησα: πάτερ, έχετε κάνει κάποιο λάθος;'', δήλωσε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στη Μία” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης. Ο ίδιος μίλησε για τη συνέντευξη που του παραχώρησαν από κοινού ο Πατέρας Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα, αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την Κιβωτό του Κόσμου. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, εξήγησε πως ήταν η πιο δύσκολη συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ ενώ αποκάλυψε πως ακούγοντάς τους ένιωθε ότι κάτι συμβαίνει.

“Ήταν η πιο δύσκολη συνέντευξη που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που τα τελευταία 20 χρόνια αποτελούσε ένα πρότυπο για όλους μας, τον θαυμάζαμε για το έργο του. Και ξαφνικά αρχίζουμε να νιώθουμε ότι κάτι γίνεται, ότι κάτι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες” δηλώνει ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

“Εξεπλάγην και ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Έλεγα από μέσα μου “Θεέ μου, δεν θέλω να είναι τίποτε απ’ όλα αυτά που λέγονται αλήθεια”. Υπήρχε αμηχανία και από τις δύο πλευρές” είπε ο δημοσιογράφος. Τέλος, ο Απόστολος Μαγγηριάδης ανέφερε, “Πολλές φορές τον ρώτησα: πάτερ, έχετε κάνει κάποιο λάθος; Περίμενα ότι θα υπήρχε μία ευελιξία από τη δική μου πλευρά, την οποία δεν την είδα. Είναι μία υπόθεση που μας αφορά όλους”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις