Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

06

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας Αντώνιος – Κιβωτός: «Τον μηδενίζετε χωρίς να ξέρετε το έργο του», λέει ο αδελφός του
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Αντώνιος – Κιβωτός: «Τον μηδενίζετε χωρίς να ξέρετε το έργο του», λέει ο αδελφός του

Πατέρας Αντώνιος - Κιβωτός: «Όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα»

Την πλήρη στήριξή του στον πατέρα Αντώνιο εξέφρασε ο αδελφός του, κάνοντας λόγο για «κυκλώματα που δεν χωνεύουν όσα κατάφερε ένας φτωχός παπάς». Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο αδελφός του πατέρα υποστήριξε πως τίποτα δεν ευσταθεί από όλα αυτά που καταγγέλλονται: «Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε. Την αλήθεια δηλαδή… Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι, τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος».

«Εσείς χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο, ή μάλλον ξέρετε το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα αλλά κυκλώματα αυτά τα πράγματα;», πρόσθεσε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου. Παράλληλα, λέει πως: «Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα. Είναι σωστά αυτά τα πράγματα; Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε;».

«Ο νοών νοείτω»

«Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδερφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά», κατέληξε ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου. Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη (24/11) μίλησε στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο πάτερ Διονύσιος, ο άλλος αδελφός του πατέρα Αντώνιου, τονίζοντας ότι: «Γνωρίζω τον αδερφό μου, την αθωότητά του. Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του. Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις