Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεσογείων τροχαίο: Σοκ, νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσογείων τροχαίο: Σοκ, νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα

Μεσογείων τροχαίο: Τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα και τον παρέσυρε κι άλλο ΙΧ

Τραγική εξέλιξη είχε το σοκαριστικό τροχαίο με παράσυρση πεζού από δύο αυτοκίνητα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων. Το σοβαρό δυστύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη στις 05:40 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μεσογείων, όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35-45 ετών προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο -στο ρεύμα προς Αθήνα- στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα στην Κατεχάκη.

troxaio_mesogeiwn_2xr
Τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα και τον παρέσυρε κι άλλο ΙΧ

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα τον χτύπησε και τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ένα δεύτερο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και να τον παρασύρει για αρκετά μέτρα. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στον «Ευαγγελισμό» σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο άνδρας δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας που διεξάγει προανάκριση για τα αίτια, ενώ το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Μεσογείων -λίγο πριν τη γέφυρα Καλατράβα- χρειάζεται προσοχή καθώς είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα.

Παράλληλα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί τραυματίας ο ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων, ο οποίος επέβαινε σε όχημα του στρατού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις