Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κολοβού έξωση: Τι έγιναν τα χρήματα που πήρε η δημοσιογράφος από τον πλειστηριασμό
ΕΛΛΑΔΑ

Κολοβού έξωση: Τι έγιναν τα χρήματα που πήρε η δημοσιογράφος από τον πλειστηριασμό

Κολοβού έξωση: Η Ιωάννα Κολοβού με ανάρτησή της εξηγεί ότι τα χρήματα που έλαβε από τον πλειστηριασμό... τα πήρε όλα η εφορία και ο ΕΦΚΑ.

Απάντηση σε όσους διαρρέουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το χρέος της και τον πλειστηριασμό στον οποίον έχασε το σπίτι της, επιχειρεί να δώσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού με ανάρτησή της στο Facebook. Στην ανάρτηση η κ. Κολοβού αναφέρει μεταξύ άλλων, πως όντως πήρε χρήματα από τον πλειστηριασμό, αλλά υπήρχαν οφειλές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τη δική της, τα πήρε όλα η εφορία αφού χρωστούσε πολλές κλήσεις στη δημοτική αστυνομία, αλλά και στον ΕΦΚΑ.

“ΚΑΙ ΤΑ MΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!

Θα ηθελα να κανω μια…μικρή διευκρινιση, Πολλοί κυκλοφορουν (με περισσή κακία) ότι πηρα λεφτά (sic) απο τον πλειστηριασμό.Τα υπολοιπα της αγορας 52.000 : Να σας πω κατι να το ξερετε (αρχειαστο να ειναι) Όταν γινεται πλειστηριασμός πεφτει …πλιάτσικο!! Απο διαφορων ειδών οφειλέτες. Σε μενα τα πηρε όλα η Εφορια αφου χρωστουσα κλησεις στη Δημοτική Αστυνομία, από …αμνημονευτων χρόνων.9απο την Εφορια είχα παντα επιστροφή φόρου λογω χαμηλων εισοδηματων την οπιιθα δεν μου εδιναν αφου χρωστουσα …κληεις -το θέατρο του παραλογου) Πηρε και κατι τις για το ΕΦΚΑ που χρωστούσα δεν ξέρω από πότε. Αφού ικανοποιήθηκαν αυτοί, εμεινε και ένα περίπου χιλιάρικο για μενα το οποιο δεν πήγα να παρω ακόμα. Οποιος θελει ας ελθει στο σπιτι του για να του τα δειξω! Τα γραφουν αναλυτικότατα! (Δεν θα περιφέρω το έγγραφο στο παζάρι του FB)”

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε μεγάλη ένταση στα Ιλίσια όταν αστυνομικοί και δικαστικός επιμελητής έσπασαν την πόρτα, επειδή η κ. Κολοβού έχασε την πρώτη της κατοικία λόγω χρεών 15.000 σε πιστωτικές κάρτες. Συγκεκριμένα, το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα λόγω χρεών, με τη γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με δυνάμεις της ΕΛΑΣ, οι οποίες βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τον δικαστικό επιμελητή που έκανε την έξωση. “Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος”, είπε η κ. Κολοβού στο Open. Οπως κατήγγειλε η δημοσιογράφος, “σπάσανε την πόρτα” με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν “πολύ δυνατά στο χέρι”.

Αμέσως δημιουργήθηκαν μεγάλες αντιδράσεις και στο θέμα παρενέβη και η κυβέρνηση. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του στην Αχαϊα προανήγγειλε την πρόθεση της κυβέρνησης να παρέμβει στο θέμα, βοηθώντας τους συνεπείς όμως δανειολήπτες να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα με την καταβολή των δανειακών τους πληρωμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις