Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram: Τηγανίζει αβγά… τόπλες

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram: Τηγανίζει αβγά… τόπλες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram: Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

19.11.2022 | 20:54

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να φτιάξει πρωινό και το έκανε, φορώντας τα… απολύτως απαραίτητα.

Το μοντέλο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και έτσι και σήμερα, μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία που τη δείχνει στην κουζίνα του σπιτιού της, να τηγανίζει αβγά.

Βίκυ Καγιά | “Όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν, το αντίθετο”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γηργόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”, βρέθηκε χθες το βράδυ η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την επαγγελματική της πορεία αλλά την προσωπική της ζωή. Πιο αναλυτικά, η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως δεν οφείλει καμία συγγνώμη και σε κανέναν ενώ σημείωσε πως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει υπάρξει ποτέ άδικη με τους ανθρώπους. Η ίδια, τόνισε επίσης πως έχει βοηθήσει πολλές φορές με την καρδιά της χωρίς μάλιστα να περιμένει κάποιο “ευχαριστώ”.

Η προσωπική ζωή

Όσον αφορά την οικογένεια και τα παιδιά της, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αυτά είναι η χαρά της ζωής της. “Το λέω με το χέρι στην καρδιά, όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και ενοχλήσει κανέναν, το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο…”

“Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να μου πει κανείς “Μπράβο Βίκυ” και εγώ να τα πω μετά στην Ελλάδα ολόκληρη, αλλά όχι και το αντίθετο. Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον, θα το έκανα πρώτη, αλήθεια σου λέω, είμαι τόσο καθαρή με τη συνείδησή μου”, απάντησε για τις συμπεριφορές που έχει δεχτεί κατά καιρούς δεν της άξιζαν.”

“Η Μπιάνκα είναι 7,5 και ο Κάρολος 4,5 είμαι μαμά και έχουμε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται Σαββατοκύριακο στο σπίτι, περνάμε τέλεια”, ανέφερε για την οικογένειά της.”

“Αν μπορώ να πω τι είναι το τέλειο στη ζωή, αυτό είναι τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που ψυχολογούν τα πράγματα, βλέπεις πρώτη φορά πώς έπρεπε να είσαι, είναι μαγικό αυτό το πράγμα. Η κόρη μου έρχεται συχνά στα γυρίσματα, όποτε μπορεί, θέλει να γίνει καλλιτέχνης γιατί ζωγραφίζει, αν μου έλεγε να πάει για μοντέλο με χαρά, αλλά να ρωτήσετε τον Ηλία Κρασσά, δεν υπάρχει περίπτωση.”

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου»

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με το αν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη σε κάποιον συνεργάτη της αλλά και αν έχει αδικήσει κάποιον από αυτούς.  Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η μοναδική που δεν θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, αρκέστηκε στο να πει μόνο μια φράση: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου».

Exit mobile version