Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κόρη Κούγια: Ο ποινικολόγος μιλά για τη Μάιρα – Οι σπουδές και τα… τακούνια
ΕΛΛΑΔΑ

Κόρη Κούγια: Ο ποινικολόγος μιλά για τη Μάιρα – Οι σπουδές και τα… τακούνια

Κόρη Κούγια: Το δικό του "ευχαριστώ" στην Εύη Βατίδου, εξέφρασε δημοσίως ο Αλέξης Κούγιας. Οσα αποκάλυψε για τη 17χρονη κόρη του

Το δικό του “ευχαριστώ” στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, εξέφρασε δημοσίως ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” αναφέρθηκε στην κόρη του Μάιρα και πώς της προέκυψε να ασχοληθεί με τη νομική. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, “από μόνη της αποφάσισε να γίνει στέλεχος του γραφείου µου και να σπουδάσει νοµικά. Όµως εκείνο που πραγµατικά απολαµβάνω είναι η ηθική της, που είναι παροιµιώδης για τα δεδοµένα της εποχής και την ηλικία της. Θυµάµαι, όταν έπρεπε να πάει σε ένα πάρτι πριν από δύο χρόνια και όλες οι συνοµήλικές της ήταν γνωστό ότι θα φορούσαν παπούτσια µε τακούνια, µου ζήτησε να πάµε να αγοράσουµε παπούτσια. Εγώ νόµιζα ότι θα αγοράζαµε παπούτσια µε τακούνια, αλλά, όταν πήγαµε στο µαγαζί, µου είπε: “Μπαµπά, νοµίζω ότι είµαι πολύ µικρή για να φορέσω τέτοια παπούτσια. Έχω χρόνο µπροστά µου”.

”Είµαι ευτυχισµένος πατέρας”

Συνεχίζοντας την απάντησή του ο δικηγόρος τόνισε ότι “με ξάφνιασε, όπως επίσης ποτέ δεν ζήτησε να αγοράσει επώνυµες µάρκες και από µικρή πήγαινε και διάλεγε ρούχα από το Zara. Τέλος, πρέπει να αναφέρω πως δεν έγινε ποτέ συζήτηση από τη Μάιρα να γίνει µοντέλο και για µένα ήταν δυσάρεστη έκπληξη όταν διάβασα ότι η Εύη πήγε µαζί της στο Παρίσι και την επέλεξαν από ένα πρακτορείο µοντέλων, ακόµη και σε αυτή την ηλικία, λόγω της εµφανίσεώς της. Ωστόσο, αγαλλίασα µόλις διάβασα στην ίδια συνέντευξη ότι η Μάιρα αρνήθηκε. Η Μάιρα όπως και ο αδελφός της έχουν µάθει ότι η εξωτερική εµφάνιση είναι κάτι που φθείρεται και ότι το µόνο που µένει στη ζωή και εξασφαλίζει ισορροπία είναι η γνώση. Είµαι ευτυχισµένος πατέρας και θέλω και γι’ αυτό να ευχαριστήσω δηµοσίως και την Εύη και την µητέρα της, που βοήθησαν να καµαρώνουµε τα δύο αυτά υπέροχα παιδιά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις