Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονος Ρομά μπήκε σε χοροεσπερίδα μαθητών και άρπαξε μαθήτρια, επιχειρώντας να την βιάσει
ΕΛΛΑΔΑ

35χρονος Ρομά μπήκε σε χοροεσπερίδα μαθητών και άρπαξε μαθήτρια, επιχειρώντας να την βιάσει

Κως: Πρωτοφανές συμβάν αναστάτωσε χοροεσπερίδα μαθητών Γυμνασίου στν Κω

Ανήκουστο συμβάν στη διάρκεια χοροεσπερίδας μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου της Κω, που έρχεται ωστόσο, σαν ένας ακόμη κρίκος μιας ατέλειωτης αλυσίδας γεγονότων, που παγώνουν την Κοινή Γνώμη. Τριανταπεντάχρονος, μπήκε, χωρίς να έχει καμία δουλειά, στο χώρο του καταστήματος, όπου λάμβανε χώρα η γιορτή των παιδιών, με τραγούδια και χορούς και αρχικά προχώρησε σε παρενόχληση με άσεμνες χειρονομίες, σε βάρος τριών μαθητριών από 13 έως 14 ετών.

Τα κορίτσια αντέδρασαν και μία από τις μαθήτριες, πετάχτηκε έξω από το κατάστημα να αναφέρει σε όποιον έβρισκε τι συνέβη σε βάρος της ίδιας και των συμμαθητριών της, στο εσωτερικό. Ωστόσο, ο 35χρονος Ρομά, μέσα στον έντονο θόρυβο της μουσικής την ακολούθησε και έξω από το κατάστημα, την άρπαξε και την έβαλε με βία στο πίσω κάθισμα, επιχειρώντας με το ένα χέρι να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει και με το άλλο να τη θωπεύει σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ

Η 13χρονη μαθήτρια, αντέδρασε με όση δύναμη είχε, βγήκε από το αυτοκίνητο κι έτρεξε στο εσωτερικό αυτή τη φορά, να ενημερώσει μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, που ήταν εκεί «να κάνουν περιπολίες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωσή τους. Ο 35χρονος, κατά την ίδια ανακοίνωση, ακινητοποιήθηκε από τους ίδιους μέχρι να φθάσει περιπολικό με αστυνομικούς, οι οποίοι τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Της Κω και από εκεί στον Εισαγγελέα.

 

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Σε βάρος του 35χρονου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό). Για το τι συνέβη στην χοροεσπερίδα των μαθητών του 2ου Γυμνασίου της Κω, εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομία, στην οποία αναφέρονται τα πάρα κάτω:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

«’Oπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές το βράδυ εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο 35χρονος προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανηλίκων κοριτσιών. Επίσης, ο δράστης εξανάγκασε ένα από τα κορίτσια να εισέλθει σε όχημα επιχειρώντας σε βάρος του γενετήσιες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το ανήκουστο περιστατικό στη χοροεσπερίδα: «Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Κω, σας ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο χθεσινό πάρτι του σχολείου μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπήρχε έλεγχος εισόδου από τα μέλη του συλλόγου μας καθώς και συνεχόμενες περιπολίες στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Στην προσπάθεια του “κυρίου ” να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο από την πόρτα ένα μέλος του συλλόγου τον σταμάτησε και τον συνόδευσε έξω, όπου κρατήθηκε από υπόλοιπα μέλη του συλλόγου έως ότου να τον παραλάβουν οι αστυνομικές αρχές.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου μας, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος & τα μέλη 2ου Γυμνασίου Κω»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις