Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γονίδης – Μάρλεϊ: Συνεργασία με τον γιο του θρυλικού καλλιτέχνη
LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης – Μάρλεϊ: Συνεργασία με τον γιο του θρυλικού καλλιτέχνη

Σταμάτης Γονίδης - Μάρλεϊ: «Δεν ξέρω πού με βρήκαν» είπε ο λαϊκός τραγουδιστής για τη συνεργασία του με τον Τζούλιαν Μάρλεϊ

Μία πρωτάκουστη μουσική σύμπραξη ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου στον Alpha. Μέσα από την εκπομπή «J2US» έγινε γνωστό ότι ο Σταμάτης Γονίδης ενώνει τη φωνή του με τον γιο του θρυλικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή, Μπομπ Μάρλεϊ, Τζούλιαν. Το τραγούδι, βίντεο από το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού τιτλοφορείται «Μόνος μου μπορώ» και τους ελληνικούς στίχους του κομματιού επιμελήθηκε ο Σταμάτης Γονίδης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Έλληνας τραγουδιστής με τον Νίκο Κοκλώνη, μέρος του βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο στούντιο του Μπομπ Μάρλεϊ.

«Δεν ξέρω πού με βρήκαν, έτυχε. Δέχτηκα με μεγάλη χαρά, έγραψα και τους στίχους» είπε ο Σταμάτης Γονίδης και αμέσως μετά, ο παρουσιαστής του είχε μία έκπληξη. Όπως είπε, εξασφάλισαν ένα μικρό απόσπασμα από το τραγούδι και το μουσικό βίντεο του «Μόνος μου» και προβλήθηκε πρώτη φορά παγκοσμίως στο «J2US».

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Εννέα είναι πλέον τα ζευγάρια στο J2us, καθώς χθες πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση από το σόου τραγουδιού.Τα ζευγάρια που βρέθηκαν στις χαμηλότερες θέσεις της προτίμησης του κοινού αυτή την εβδομάδα ήταν οι Νάνσυ Παραδεισανού-Σώτης Βολάνης και Βίκυ Κουλιανού-Άρης Πετράκης.

Από το σόου τελικά αποχώρησαν η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης οι οποίοι δήλωσαν ότι πέρασαν υπέροχα και χάρηκαν πολύ που συμμετείχαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις