Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Revenge porn: Είχε βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι της και την εκβίαζε όταν χώρισαν
ΕΛΛΑΔΑ

Revenge porn: Είχε βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι της και την εκβίαζε όταν χώρισαν

Revenge porn: Η γυναίκα ανακάλυψε ότι κάποια βίντεο κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο

Νέα υπόθεση «revenge porn» βλέπει το φως της δημοσιότητας με έναν άνδρα να διαρρέει βίντεο με προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του, τις οποίες είχε μαγνητοσκοπήσει με κρυφές κάμερες στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «TLive», στον Alpha, για την υπόθεση με τις κρυφές κάμερες, η γυναίκα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της, ανακάλυψε σοκαρισμένη ότι κάποια βίντεο που περιείχαν προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύντροφό της, κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Κάποιοι φίλοι της, ειδικότερα, την ενημέρωσαν για τα συγκεκριμένα βίντεο κι εκείνη, αφού τα είδε, επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο, ο οποίος της παραδέχτηκε – ατάραχος- ότι πράγματι ήταν υπεύθυνος για τη διαρροή των βίντεο. Η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει πώς μαγνητοσκοπήθηκαν οι προσωπικές τους στιγμές, αφού η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή της και δεν ήξερε πού βρίσκονταν οι κάμερες.

Ο ερευνητής, αφού παρατήρησε τις γωνίες λήψης των βίντεο, βρήκε πως είχαν τοποθετηθεί δύο κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της κοπέλας. Μία στο κομοδίνο και μια μέσα στο φωτιστικό εν αγνοία της. Ένας τεχνικός μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε πως οι κάμερες αυτές μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν κάθε γωνία του χώρου και πως καταγράφουν καλά τον ήχο ενώ, είναι εύκολο να κάνεις και ζουμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις