Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM – Βίκυ Καγιά: «Τη Σοφία Χατζηπαντελή θα τη δείτε προς το τέλος του GNTM»
LIFESTYLE

GNTM – Βίκυ Καγιά: «Τη Σοφία Χατζηπαντελή θα τη δείτε προς το τέλος του GNTM»

GNTM - Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω τι συνέβη με την Ηλιάνα και όλα αυτά που είπε. Είναι κάτι πολύ προσωπικό της και δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για αυτό», είπε η παρουσιάστρια

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM. Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι, σχολίασε επίσης τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, ενώ έκανε λόγο και για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. «Είχα την ευλογία και την τύχη φέτος να συνεργαστώ με τον Τάσο και τον Γιώργο, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι. Είμαι λίγο συγκινημένη που ο Τάσος θα πάει στο Παρίσι, εγώ θα γυρίσω στα δικά μου, ο Γιώργος στα δικά του και θα χαθούμε λίγο, αλλά θα κρατάμε επαφές για όποτε μπορούμε» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας για την φετινή ανανεωμένη κριτική επιτροπή αποκάλυψε: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει σύγκριση γιατί και πριν δεμένοι ήμασταν και ήταν άλλη η συνθήκη απλά ήταν άλλη η πληροφορία αυτή τη φορά. Όπως και να το κάνουμε όταν βλέπουμε το ίδιο και το ίδιο, θέλει και αλλαγή κάποια στιγμή, οπότε πιστεύω για καλό έγινε». Επιπλέον το μοντέλο και παρουσιάστρια, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που ανέφεραν πως την περίοδο που συμμετείχε στο GNTM, είχε βιώσει μπούλινγκ. «Δεν ξέρω τι συνέβη με την Ηλιάνα και όλα αυτά που είπε. Είναι κάτι πολύ προσωπικό της και δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Για όλους με στενοχωρεί να ακούσω κάτι αντίστοιχο».

Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Τέλος, η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο ριάλιτι ομορφιάς, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση για τον χωρισμό του μοντέλου, που σημείωσε σε συνέντευξή της ότι τελείωσε τη σχέση με τον αγαπημένο της, γιατί της… έτρωγε χρόνο. «Τη Σοφία θα τη δείτε προς το τέλος του GNTM, όπως είχε συμφωνηθεί. Εγώ την είδα εχθές που ήρθε και είναι στα καλύτερά της. Μας είπε για τον χωρισμό της από τον Ζακ, αλλά είναι 25 χρονών οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεται για αυτά». Η Σοφία Χατζηπαντελή ρωτήθηκε για το ρόλο που θα έχει στο ριάλιτι από εδώ και εξής, απαντώντας: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις