Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η τηλεοπτική «Στέλλα» δίνει σπόιλερ για τη σειρά
LIFESTYLE

Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η τηλεοπτική «Στέλλα» δίνει σπόιλερ για τη σειρά

Σασμός - Ευγενία Σαμαρά: «Η Στέλλα με τον Αστέρη έχουν έρθει όντως κοντά. Έχει ξεκινήσει μια φιλική σχέση, αφού έχουν συμβεί τόσα και τόσα», ανέφερε η ηθοποιός

Η Στέλλα, η δυναμική δικηγόρος, κόρη της Σοφίας και του Τάσου, έχει αποδειχθεί από τις εξελίξεις ότι έχει ρόλο – κλειδί στον «Σασμός». Μάλιστα, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Ευθύμη να την πολιορκεί για τη συνεργασία της. Σήμερα, η Ευγενία Σαμαρά, η εντυπωσιακή ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο της «αντίζηλης» της Αργυρώς, βρέθηκε στο πλατό της «Super Κατερίνας» για να μιλήσει για τον ρόλο της, το μέλλον της σχέσης της με τον Αστέρη και τις ύποπτες «συναλλαγές» με πρόσωπα που συνδέονται με τον υπόκοσμο. Να επισημάνουμε πως, από την σύλληψη του Μαθιού και μετά, η Στέλλα έχει πλησιάσει ξανά τον Αστέρη, αφού είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει όλες τις νομικές υποθέσεις των Σταματάκηδων. Αυτό γίνεται ακόμα πιο φανερό όταν, μετά από την εμπρηστική βόμβα στο σπίτι τους, ο γιος της Καλλιόπης βρίσκεται στο νοσοκομείο και αποκαλύπτεται το «μυστικό» της δωρεάς του νεφρού του στην Αργυρώ.

«Η Στέλλα με τον Αστέρη έχουν έρθει όντως κοντά. Έχει ξεκινήσει μια φιλική σχέση, αφού έχουν συμβεί τόσα και τόσα. Τον έβγαλε κι από τη φυλακή. Η Στέλλα δεν θεωρώ ότι ξέρει τι θέλει. Δεν τον έχει ξεπεράσει – θα εκνευρίσω λίγο κόσμο ακόμα- αλλά ας μην ανησυχούνε ότι θα γίνει κάτι παραπάνω. Δεν θα σου πω για τους άλλους. Θα σου πω για τη Στέλλα. Θα γίνουν κάποια πράγματα μετά τον γάμο, γιατί ο γάμος θα κρατήσει μερικές ημέρες, να μην τα δώσω κι όλα. Αυτή η κοπέλα, η Στέλλα, τον αγαπάει βαθιά και ανθρώπινα. Οπότε νομίζω ότι, όταν συμβαίνει αυτό στη ζωή, είναι λίγο δύσκολο και πονάει αλλά θέλουμε ο άλλος να είναι καλά. Δεν θα αντιδράσει πολύ άσχημα. Δεν είναι κάτι τόσο φρέσκο όσο ήταν το περσινό που έμαθε ότι, ενώ χωρίζανε, αυτός είχε κάποια άλλη.

«Η Στέλλα θα μπλέξει και με το κομμάτι του Ευθύμη»

Έχει καταλαγιάσει και θα καταλάβει – έχει ήδη καταλάβει βασικά, ο άνθρωπος έχει δώσει το νεφρό του. Τι άλλο να κάνει; Δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος άλλος έρωτας -να μην πω ψέματα- αλλά θα βάλει μυαλό». Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Ευγενία Σαμαρά αν θα υπάρξει συνέχεια στο μπαράζ βίαιων θανάτων. «Νέα δολοφονία έ; Γενικά νομίζω ότι θα φύγει κάποιος κόσμος». «θα είναι και η Στέλλα ανάμεσα σε αυτούς;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. «Γιατί να τη χάσω τη δουλίτσα μου;» ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, η οποία δήλωσε πως η Στέλλα έχει πολλή δουλειά μπροστά της στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αφού θα μπλέξει -και αυτή- στα δίχτυα του Ευθύμη ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, έχει ως κύριο σκοπό του την δολοφονία του Φραγκιαδάκη. «Η Στέλλα θα ασχοληθεί πολύ με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει και με το κομμάτι του Ευθύμη, θα μπλεχτεί. Νομίζω ότι δεν θα έχει να κάνει με φόνο αλλά θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις