Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΑΤ – οπαδοί Άρη: “Αστυνομικοί ρωτούσαν “τι κάνει ο Άλκης;””
ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΤ – οπαδοί Άρη: “Αστυνομικοί ρωτούσαν “τι κάνει ο Άλκης;””

ΜΑΤ - οπαδοί Άρη: Ξήλωσαν τον επικεφαλής των ΜΑΤ

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας, που σημειώθηκε αυτή τη φορά σε βάρος οπαδών του Άρη στο Περιστέρι. Ήδη ένας εμπλεκόμενος αστυνομικός, που φέρεται να ξεκίνησε το επεισόδιο, μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του. Στα βίντεο έχουν αποτυπωθεί άνδρες των ΜΑΤ να πραγματοποιούν επίθεση σε μερίδα οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τους οποίους συνόδευαν προς το σταθμό του μετρό στο Περιστέρι, μετά το πέρας του αγώνα με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League. Το επεισόδιο ξέσπασε όταν έπειτα από λογομαχία, ένας από τους αστυνομικούς αρχίζει να τον χτυπά με την ασπίδα του οπαδό του Άρη. Άμεσα οι υπόλοιποι άνδρες της διμοιρίας κινούνται και αυτοί προς το πλήθος που οπισθοχωρεί και τους χτυπούν με γκλοπ και ασπίδες.

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγκεντρώνει όλο το υλικό (και είναι άφθονο…) που αποδεικνύει την ανευθυνότητα και της αστυνομίας και την ανεπάρκεια του επικεφαλής των Μέτρων Τάξης, προκειμένου να πράξει τα δέοντα”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον “ισχυρό άνδρα” της ομάδας, Θ.Καρυπίδη, στην οποία εξέφρασε την έκπληξή του και την οργή του για το περιστατικό και τη στάση που κράτησε η Αστυνομία, αναφέροντας παράλληλα ότι έχει δώσει εντολή για να καρατομηθεί ο υπεύθυνος των ΜΑΤ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, Super 3, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων και στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό.

“Υπάρχει μία κοπέλα με σπασμένο χέρι που θα χρειαστεί χειρουργείο, υπάρχουν δεκάδες παιδιά με ανοιγμένα κεφάλια και με δεκάδες ράμματα, υπάρχει και ένα παιδί 18 χρονών που μετά τα ράμματα έπρεπε να πάει στο ΚΑΤ για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις”, ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις