Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξανδρος Νικολαΐδης γκράφιτι: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη
LIFESTYLE

Αλέξανδρος Νικολαΐδης γκράφιτι: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

"Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά… Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει…", έγραψε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη

Είκοσι μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, επισκέφτηκε το κολυμβητήριο του Βύρωνα, όπου δημιουργήθηκε ένα τεράστιο γκράφιτι στη μνήμη του Ολυμπιονίκη. Αφού φωτογραφήθηκε μπροστά από το γκράφιτι, η Δώρα Τσαμπάζη ανέβασε το ποστ στο Instagram, μαζί με ένα σπαρακτικό μήνυμα. “Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά… Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει…”, έγραψε. Στο γκράφιτι απεικονίζεται ο χαμογελαστός Αλέξανδρος Νικολαΐδης με το μετάλλιο φορεμένο πάνω του. Ο καλλιτέχνης του γκράφιτι “Πλάτων” γράφει απόσπασμα από το “αποχαιρετιστήριο” γράμμα του Ολυμπιονίκη: “Αν σωθεί έστω κι ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου”.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μέσα από τα social media η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε για την απώλεια του συζύγου της: “Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις