Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίντεο: Νεαρός ρίχνει κάτω ηλικιωμένη και της τραβά την αλυσίδα από το λαιμό
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Νεαρός ρίχνει κάτω ηλικιωμένη και της τραβά την αλυσίδα από το λαιμό

Δείτε βίντεο

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος που στοχοποιούσαν ασυνόδευτους ηλικιωμένους, τους οποίους χτυπούσαν και μετά τους έκλεβαν. Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, διακρίνεται ο γιος να ρίχνει κάτω μια ηλικιωμένη και να της τραβάει από το λαιμό την αλυσίδα της στο Ίλιον.

Λίγες ημέρες πριν, δύο ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, σε χωριό έξω από τις Σέρρες. Οι συλληφθέντες είναι 17 και 13 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, οι δύο συλληφθέντες μαζί με έναν 20χρονο συνεργό τους εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι των ηλικιωμένων, απ’ όπου άρπαξαν 1.000 ευρώ.

Οι ανήλικοι φαίνεται ότι μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα και αφού απώθησαν τον 83χρονο ένοικο έψαξαν και βρήκαν τα μετρητά, με τα οποία στη συνέχεια διέφυγαν. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο ανήλικων Ρομά. Ο 20χρονος συνεργός τους αναζητείται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις