Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός – γάμος Μαθιού – Βασιλικής: Η φωτογραφία από τα παρασκήνια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός – γάμος Μαθιού – Βασιλικής: Η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Σασμός - γάμος Μαθιού - Βασιλικής: Ο Δημήτρης Λάλος μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του πολυαναμενόμενου γάμου της επιτυχημένης σειράς

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με ανυπομονησία το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, που αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός». Ο Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται τον Μαθιό έδωσε στους διαδικτυακούς του φίλους μια «πρώτη γεύση» από το ευτυχές συμβάν. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή του γάμου της Βασιλικής με τον Μαθιό. Στην εν λόγω φωτογραφία, οι δυο τους ποζάρουν στον φακό, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική) να κρατάει μια ανθοδέσμη στα χέρια της. Δίπλα της είναι ο τηλεοπτικός της γιος, Γιώργος Αμούτζας (Νικηφόρος).

Πίσω τους φαίνονται και κάποιοι από τους καλεσμένους. Ανάμεσά τους, ο Ορφέας Αυγουστίδης (Αστέρης), η Μαρία Τζομπανάκη (Καλλιόπη), η Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα), ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανώλης) και ο Στάθης Μαντζώρος (Παντελής). Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το προσκλητήριο του γάμου της Βασιλικής και του Μαθιού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Το μεγάλο ερωτηματικό των θαυμαστών της δημοφιλούς σειράς, της οποίας το σενάριο βασίζεται στις παραδόσεις της Κρήτης, είναι εάν η δεύτερη απόπειρα του Μαθιού και της Βασιλικής να παντρευτούν, θα στεφθεί από επιτυχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις