Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου οικογένεια: Η χιουμοριστική απάντησή της σε ερώτηση για πιθανή εγκυμοσύνη
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου οικογένεια: Η χιουμοριστική απάντησή της σε ερώτηση για πιθανή εγκυμοσύνη

Κατερίνα Καινούργιου οικογένεια: «Μήπως είσαι έγκυος, Κατερίνα;», τη ρώτησε η συνεργάτιδά της, Χρύσα Γεωργακοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να ζεσταίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα», γεγονός που προκάλεσε τα γέλια και τα σχόλια των συνεργατών της. «Έχω κάψες», δήλωσε η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να της αφιερώνουν το ομότιτλο τραγούδι. Στη συνέχεια, μάλιστα, η Χρύσα Γεωργακοπούλου δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν το γεγονός ότι ζεσταίνεται μπορεί να οφείλεται σε μια πιθανή εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια απάντησε αρνητικά και με χιούμορ σχολίασε την «ανύπαρκτη» προσωπική της ζωή. «Μήπως είσαι έγκυος, Κατερίνα;», της είπε η Χρύσα Γεωργακοπούλου, με την ίδια να της απαντάει: «Όχι παιδί μου, τι έγκυος; Δεν είμαι έγκυος. Από τον κρίνο;». «Κάποια άλλη έγκυο έχουμε;», ρώτησε η Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές μιλά ανοιχτά μέσα από την εκπομπή της για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν κρύβει τη μελαγχολία και την επιθυμία της, να γνωρίσει τον ιδανικό άντρα. Προ λίγων ημερών, ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρέθηκε στο πλατό του J2US και δεν έκρυψε την ευτυχία του, για την εδώ και 12 χρόνια σύζυγό του, τονίζοντας πως μεγαλώνουν μόνοι τους τα δύο παιδιά τους και πως έχουν απόλυτη αγάπη ο ένας για τον άλλο. Ακούγοντάς τον, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την ελπίδα να γνωρίσει και εκείνη κάποτε έναν τέτοιο άντρα: «Γρηγόρη θέλω έναν άντρα σαν εσένα, θέλω να ζήσω αυτόν τον έρωτα και την αγάπη και το μαζί» τόνισε η παρουσιάστρια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις