Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλέρια Κουρούπη γιος: “Οταν είμαι κάπου μακριά, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω”
LIFESTYLE

Βαλέρια Κουρούπη γιος: “Οταν είμαι κάπου μακριά, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω”

Βαλέρια Κουρούπη γιος: Η ηθοποιός μίλησε για το παιδί της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα μέσω υιοθεσίας

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη και αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει σχετικά με το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αρχικά, αναφέρθηκε στο παιδί της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συνδυασμό με το επάγγελμά της. «Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως και τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια από τις στιγμές της καθημερινότητάς της και εξήγησε πόσο πολύ την πονούσε τότε. «Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι κι εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι, γιατί έλειπα από εκεί όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας κι όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω», δήλωσε. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας. «Μεγαλώνω πια. Το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να γυρίσω πίσω σε όλα αυτά. Δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία, αλλά το μετά, όταν ξεκινά πια το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου», εξήγησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις