Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ίρβινγκ: Σάλος με ποστάρισμα του παίκτη των Νετς για ταινία με αντισημιτικά μηνύματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίρβινγκ: Σάλος με ποστάρισμα του παίκτη των Νετς για ταινία με αντισημιτικά μηνύματα

Ίρβινγκ: «Θέλω να καθίσω μαζί του και να σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνει ότι αυτό μας βλάπτει όλους», σχολίασε ο ιδιοκτήτης των Νετς

Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου του NBA και όχι πάντα για μπασκετικούς λόγους. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. Ο λόγος για τον σούπερ σταρ των Νετς Καϊρί Ίρβινγκ, που κατάφερε να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ποστάροντας στο Twitter του το link μιας ταινίας που έχει αντισημιτικό περιεχόμενο. Η ταινία λέγεται «Hebrews to Negroes: Wake Up Black America» με τον ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι να παίρνει θέση για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Είμαι απογοητευμένος που ο Καϊρί φαίνεται να υποστηρίζει μία ταινία βασισμένη σε ένα βιβλίο γεμάτο αντισημιτικά σχόλια. Θέλω να καθίσω μαζί του και να σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνει ότι αυτό μας βλάπτει όλους και ως άνθρωπος της πίστης είναι λάθος να προωθεί μίσος με βάση την φυλή, εθνικότητα και πίστη. Αυτό είναι πιο μεγάλο από το μπάσκετ» αναφέρει σχετικά στο tweet. Μένει πλέον να φανεί αν ο Ίρβινγκ υποστεί κυρώσεις, για την ταινία που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο εβραϊκός λαός λάτρευε τον σατανά και ήταν υπεύθυνος για τη σκλαβιά των Αφρικανών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις