Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Έξαλλη με γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Έξαλλη με γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Το μήνυμα που της έστειλε

Η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε… απειλητικό μήνυμα σε follower του σύζυγού της, Θοδωρή Μαροσούλη, για την ημίγυμνη φωτογραφία που του προώθησε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη το οποίο την έκανε έξαλλη και δικαιολογημένα. Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη μια γυναίκα έστειλε στον Θοδωρή Μαροσούλη ημίγυμνη φωτογραφία της και αμέσως μετά μπλόκαρε την ίδια.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

«Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη. Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα…Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”. Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή. Φιλιά στη Λάρισα! Θα έρθω για νύχια! Θα τα κάνω έτσι τα νύχια», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις