Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 36χρονος Κολωνός – βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο υπάλληλος νοσοκομείου
ΕΛΛΑΔΑ

36χρονος Κολωνός – βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο υπάλληλος νοσοκομείου

36χρονος Κολωνός - βιασμός 12χρονης: Τι είχε υποστηρίξει στην απολογία του

Την προφυλάκιση του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Τα μέλη του Συμβουλίου εξέδωσαν βούλευμα, με το οποίο ήρθη η διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το εάν ο κατηγορούμενος θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά ή όχι. Τάχθηκαν υπέρ της άποψης που είχε εκφράσει ο εισαγγελέας ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι, με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο. Ο κατηγορούμενος είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο.

Κολωνός: Τι είχε υποστηρίξει στην απολογία του ο 36χρονος που προφυλακίστηκε

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ουδέποτε πήγε σε ραντεβού. Είδε φωτογραφίες της 12χρονης, κατάλαβε ότι δεν είναι 17 ετών όπως έλεγε και αποφάσισε να μη συναντηθεί μαζί της. Υπέρ του κατέθεσε η αδελφή του. Η υπεράσπιση του 36χρονου επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας του κατηγορουμένου.

Ο 36χρονος είναι κάτοικο δυτικών προαστίων, και εργαζόταν ως διοικητικός στο νοσοκομείο Μεταξά. Αμέσως μετά τη σύλληψή του, με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις