Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αϊτόρ χειρουργείο – Παναθηναϊκός: Σύντομα θα φανεί αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αϊτόρ χειρουργείο – Παναθηναϊκός: Σύντομα θα φανεί αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη

Αϊτόρ χειρουργείο - Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός άσος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο με 1-0 και γκολ του Σπόραρ στο 90+2′, ωστόσο τα χαμόγελα «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Ο Ισπανός άσος του «τριφυλλιού» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 79′ για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη επί του Άρη αλλά στάθηκε τρομερά άτυχος. Μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, στη θέση του Παλάσιος, αποχώρησε τραυματίας μετά από κόντρα με τον Μαζικού στο κέντρο του γηπέδου. Το πρόβλημα εστιάζεται στο γόνατο γι’ αυτό ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ζημιά στον χιαστό, η οποία θα οδηγήσει τον Ισπανό στο χειρουργείο.

Όσο για τον αγώνα, όπως προαναφέρθηκε ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» έκαναν το 9Χ9 στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον πολύ βελτιωμένο Άρη συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς. Μπορεί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είδε το γκολ του Μπερνάρ να ακυρώνεται λόγω επιθετικού φάουλ, ωστόσο ο Σπόραρ στις καθυστερήσεις ήρθε να δώσει τη λύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις