Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US αποχώρηση 22/10: Αυτό το ζευγάρι έφυγε από το σόου
LIFESTYLE

J2US αποχώρηση 22/10: Αυτό το ζευγάρι έφυγε από το σόου

J2US αποχώρηση 22/10: «Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο»

Με μία ακόμη αποχώρηση ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό live του J2US. Τα δεκαπέντε ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν κριτές και τηλεοπτικό κοινό. Στο κλείσιμο του επεισοδίου τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση, ήταν ο Άγγελος Μπράτης με τη Σαμπρίνα και ο Σπύρος Νικολαΐδης με τη Θέλξη.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, μετά τη βαθμολογία κριτών και τηλεοπτικού κοινού, στο J2US δεν θα τραγουδήσουν την επόμενη εβδομάδα ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Θέλξη.

«Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο» είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια, ενώ ο Σπύρος Νικολαΐδης σχολίασε: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία».







Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή: «Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;»

Στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, στο επεισόδιο του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου.

Αφού τραγούδησαν το κομμάτι με τίτλο «Τατουάζ» ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στην επιτροπή. Όταν ήρθε η ώρα της Καίτης Γαρμπή  η κριτής αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια που διαγωνίζεται στο μουσικό σόου.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του. Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου, με τη δεύτερη να παίρνει τον λόγο και να απαντά:

«Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» αποκρίθηκε η Καίτη Γαρμπή.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις