Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο: Ένας ανεπιθύμητος τίτλος για την Άλικα Σμιτ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο: Ένας ανεπιθύμητος τίτλος για την Άλικα Σμιτ

Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο: Όπως ξεκαθαρίζει η εντυπωσιακή σπρίντερ, το μόνο που τη νοιάζει είναι η αθλητική της καριέρα και η εσωτερική της ομορφιά

Μπορεί να έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όταν το κοινό την ανέδειξε ως την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι η αθλητική της καριέρα και η εσωτερική της ομορφιά. Ο λόγος για την 23χρονη Γερμανίδα αθλήτρια Άλικα Σμιτ, η οποία σε κάθε της εμφάνιση γεμίζει τα στάδια, ενώ ο τηλεοπτικός φακός «καρφώνεται» πάνω της. Όπως ξεκαθαρίζει η νεαρή δρομέας στα 400 μέτρα, ο τίτλος της «πιο σέξι αθλήτριας στον κόσμο», δεν την εκφράζει καθόλου, καθώς η ίδια επικεντρώνεται στο άθλημά της και στις επιδόσεις της. «Αυτός ο τίτλος δεν σημαίνει τίποτα για μένα», είπε χαρακτηριστικά η Σμιτ, σε συνέντευξή της στο SunSport.

«Βασίζεται σε μια υποκειμενική άποψη κάποιου ανθρώπου, ο οποίος κρίνει βάση της εξωτερικής εμφάνισης. Μου αρέσει να πιστεύω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα», πρόσθεσε.«Νομίζω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η απόδοσή μου, τα αποτελέσματα που φέρνω. Εστιάζω σε αυτό που θέλω να πετύχω ως αθλήτρια και προσπαθώ να μην αφήνω να με επηρέαζει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα», υποστηρίζει η 23χρονη. Υπενθυμίζεται ότι η εντυπωσιακή σπρίντερ συμμετείχε ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Hugo Boss. Η αθλήτρια περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με άλλα supermodels όπως τη Τζίτζι Χαντίντ, τη Τζόουν Σμολς και την Ιρίνα Σάικ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις