Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστόφορος Παπακαλιάτης instagram: Η ανάρτησή του για τη Μαρία Καβογιάννη
LIFESTYLE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης instagram: Η ανάρτησή του για τη Μαρία Καβογιάννη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης instagram: Ο ηθοποιός τόνισε ότι «η Μαρία Καβογιάννη θα δώσει ρεσιτάλ» στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Maestro»

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε μετά την πρεμιέρα που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Στο δεύτερο επεισόδιο τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, αλλά εκείνος σκέφτεται ότι δεν πρέπει να μπλέξει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται αρκετό υλικό από το νέο πρότζεκτ του στο MEGA και πριν από λίγο ανέβασε στο Instagram μία κοινή του φωτογραφία με τη Μαρία Καβογιάννη, φίλη και συμπρωταγωνίστριά του στο «Maestro».

Στη λεζάντα ο σκηνοθέτης προϊδέασε το κοινό, ότι «η Μαρία Καβογιάννη θα δώσει ρεσιτάλ» στο δεύτερο επεισόδιο. Στη σειρά, η Μαρία Καβογιάννη υποδύεται τη Μαρία που ζει μια κρυφή σκληρή καθημερινότητα στο πλευρό του συζύγου της, τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο χαρακτήρας της υφίσταται βία, όπως φαίνεται στα πλάνα του τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο και σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, η ερμηνεία της αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις