Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – φωτογραφίες 12χρονης: “Τα μαζεύει” ο παρουσιαστής, το σχόλιο της Κουτσελίνη
LIFESTYLE

Λιάγκας – φωτογραφίες 12χρονης: “Τα μαζεύει” ο παρουσιαστής, το σχόλιο της Κουτσελίνη

Λιάγκας - φωτογραφίες 12χρονης: Ο Γιώργος Λιάγκας είδε on air στο κινητό του σκηνές από τον βιασμό του κοριτσιού

Στην υπόθεση του Κολωνού και στα όσα είπε χθες αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, στο ξεκίνημα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης 20/10. Ο παρουσιαστής, ο οποίος χθες έλεγε ότι έβλεπε στιγμιότυπα από τον βιασμό της ανήλικης από τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, σήμερα θέλησε να τα «μαζέψει». «Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου οντότητα. Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαι όλοι απέναντι σε μία ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος κάνει καλύτερα τη δουλειά του, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση».

Όσον αφορά στις φωτογραφίες της ανήλικης από τον βιασμό της από τον 53χρονο, που είπε χθες 19/10, ο Γιώργος Λιάγκας «τα μάζεψε»: «Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία.

Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα… Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Μου έρχεται ρεπορτάζ. Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω».

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Λιάγκα: «Συνάδελφοι έβλεπαν τις φωτογραφίες του βιασμού της 12χρονης και φρίκαραν»

Χειμαρρώδης ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, το μεσημέρι της Πέμπτης, σχετικά με την δικογραφία της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό. Μάλιστα, τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και η υπόλοιπη ομάδα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα φωτογράφισαν πολλάκις τον Γιώργο Λιάγκα για όσα είπε στον αέρα μια ημέρα νωρίτερα. «Θα σας δώσω μια συμβουλή. Όσοι έχετε στα χέρια σας τη δικογραφία της 12χρονης και έχετε δει φωτογραφίες, αυτές που περιλαμβάνονται στη δικογραφια, το ότι κατέχει κάποιος αυτό το υλικό είναι ποινικό αδίκημα που δεν το εξαιρεί η δημοσιογραφική δεοντολογία. Παραμένει κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σας το λέω συμβουλευτικά, επιτρέψτε μου, γιατί έχω χειριστεί τέτοιες υποθέσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει. Να σας ρωτήσω κάτι εάν εσείς γνωρίζετε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι στη δικογραφία;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για να λάβει καταφατική απόκριση από τον δικηγόρο και να συμπληρώσει πως «εμείς δεν τις έχουμε δει και κάποια στιγμή χθες ρώτησα και τον Πέτρο Κουσουλό, είστε παρόντες όλοι, αν έχει κάτι από αυτές και μου είπε όχι. Γιατί, λέω, συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν φωτογραφίες».

«Η αλήθεια είναι πως ο κάθε δημοσιογράφος στα χέρια του όλο το υλικό το δημοσιογραφικό, από που είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του τύπου και όχι μόνο» υπογράμμισε, στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζίνα» στο STAR. «Αυτή την κουβέντα την κάνουμε, για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας που έχουν πει δημόσια ότι στα χέρια τους την ώρα του ζωντανού έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή στη συνέχεια. Άρα αυτοί που τις έχουν δει κανονικά διώκονται». Αν και η Ζήνα Κουτσελίνη ουδέποτε κατανόμασε τον Γιώργο Λιάγκα, σαφές είναι πως εννοεί τον ίδιο καθώς μια μέρα νωρίτερα έλαβε χώρα το παρόν συμβάν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Λιάγκα: «Συνάδελφοι έβλεπαν τις φωτογραφίες του βιασμού της 12χρονης και φρίκαραν»
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις