Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Λάμπρη παιδί: «Αν την πειράξει κάποιος, μπορώ να τον σκοτώσω»
LIFESTYLE

Αγγελική Λάμπρη παιδί: «Αν την πειράξει κάποιος, μπορώ να τον σκοτώσω»

Αγγελική Λάμπρη παιδί: Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κόρη, στην τηλεοπτική της απουσία, καθώς και για το κίνημα #MeToo

Συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Λάμπρη και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία, στο #MeToo και τέλος, στα περιστατικά βίας που ολοένα και αυξάνονται. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δήλωσε πως «ήθελε λίγο την ησυχία της και να παραμείνει μακριά από την υποκριτική». «Μετά το Survivor, μετά το #metoo, μετά από όλα αυτά, ήθελα λίγο την ησυχία μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω το επάγγελμα, αλλά ίσως σε κάποια άλλα κορίτσια να τους συνέβη αυτό ή να το παράτησαν. Γιατί δεν αντιμετωπίζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο αυτό που βιώνουμε», είπε αρχικά.

«Έχω ακούσει περιπτώσεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που βίωσα εγώ αυτό που βίωσα, υπήρχαν κορίτσια που έκαναν πολλά χρόνια να το ξεπεράσουν. Έκαναν ψυχοθεραπεία και σταμάτησαν τη δουλειά», συμπλήρωσε. Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη της: «Αν ποτέ στη ζωή μου συνέβαινε κάτι και κάποιος πείραζε το παιδί μου, νομίζω ότι θα μπορούσα να σκοτώσω. Θα γινόμουν μια τρελή και δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πραγματικά είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου. Αν πειράξει κάποιος έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της, μπορώ και να τον σκοτώσω. Τέλος. Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που λέω, αλλά δεν με ενδιαφέρει», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις