Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κύργιος – Τσιτσιπάς κόντρα: Η ειρωνική ανάρτηση για τη μητέρα του Στέφανου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύργιος – Τσιτσιπάς κόντρα: Η ειρωνική ανάρτηση για τη μητέρα του Στέφανου

Κύργιος - Τσιτσιπάς κόντρα: ««Ο μοναδικός άνθρωπος, που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση είναι ο Νικ», ανέφερε η μητέρα του Τσιτσιπά

Ο Νικ Κύργιος απάντησε με ειρωνεία σε μια πρόσφατη δήλωση της μητέρας τού Στέφανου Τσιτσιπά. Η Ιουλία Σαλνίκοβα, μετά τον τελικό του Τσιτσιπά στο Καζακστάν, δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας: «Ο μοναδικός άνθρωπος, που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση είναι ο Νικ Κύργιος. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού. Στο ματς του Wimbledon, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει τους γενικούς κανόνες του αθλητισμού. Ο αγώνας έγινε πολύ περίεργος και νευρικός, διότι έπαιζε “βρώμικο” τένις. Ο Στέφανος δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, από τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και έχασε το ματς χωρίς να είναι χειρότερος στο court».

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, ο Κύργιος αποφάσισε να απαντήσει μέσω instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο από το παιχνίδι τους στο Wimbledon, όπου ξέσπασε και η μεταξύ τους κόντρα, και στο οποίο φαίνεται ο Κύργιος να κερδίζει έναν πόντο με τη βοήθεια του φιλέ και να κάνει… υπόκλιση στον κόσμο (αντί να ζητήσει συγγνώμη στον αντίπαλο, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις στο τένις). Το σχολίασε αυτό ως «βρώμικο τένις», γράφοντας και στα ρωσικά (σ.σ.: η Ρωσία είναι τόπος καταγωγής της μητέρας τού Στέφανου Τσιτσιπά) το σχετικό σχόλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις