Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επίδομα θέρμανσης 2022 – αίτηση: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα θέρμανσης 2022 – αίτηση: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Επίδομα θέρμανσης 2022 - αίτηση: Από την υπηρεσία θα κάνετε αίτηση επιδόματος, ή θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας

Με χαμηλότερες σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις τιμές βγήκε στην αγορά το πετρέλαιο θέρμανσης. Η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης είναι υψηλότερη κατά 18% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πρώτη μέρα διάθεσης του καυσίμου, οπότε και είχε βγει με μία μέση τιμή στα 1,16 ευρώ το λίτρο. Η διαδικασία θα γίνει  μέσω του gov.gr. Από την υπηρεσία θα κάνετε αίτηση επιδόματος θέρμανσης, ή θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας. Η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης θα γίνει στο διάστημα Νοεμβρίου με Δεκέμβριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πλατφόρμα για αίτηση για το επίδομα θέρμανσης -το myθερμανση- θα ανοίξει στο τέλος Νοεμβρίου και οι δικαιούχοι θα έχουν προθεσμία για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Στο myθερμανση μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος, λειτουργώντας ως Δικαιούχος / Υποψήφιος Δικαιούχος του Επιδόματος ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας λειτουργώντας ως Διαχειριστής-Εκπρόσωπος των ενοίκων της..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις