Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άννα Φόνσου: Όσα είπε η ηθοποιός για την 12χρονη από τα Σεπόλια
ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Φόνσου: Όσα είπε η ηθοποιός για την 12χρονη από τα Σεπόλια

Άννα Φόνσου: Στη γνωριμία της με την 12χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος βιαστής στα Σεπόλια αναφέρθηκε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου μίλησε για τη γνωριμία της με τον 53χρονο από τα Σεπόλια, τις  χορηγίες που αυτός έκανε στο «Σπίτι του ηθοποιού», αλλά και το βράδυ που είδε το 12χρονο κορίτσι. «Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία.

»Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει. Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

«Έκανε θελήματα»

Και στη συνέχεια διηγήθηκε πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος. «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Και ότι μένει κοντά. Κάποιες φορές μου είπε ότι ερχόταν και την έπαιρνε ο πατέρας της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς. Του μιλούσε στον πληθυντικό.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».

Η τελευταία φορά που τον συνάντησε

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια για τον 53χρονο κατηγορούμενο και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες. Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις