Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 12χρονη Κολωνός: Η θεία της ανήλικης «ξεκλείδωσε» την υπόθεση
ΕΛΛΑΔΑ

12χρονη Κολωνός: Η θεία της ανήλικης «ξεκλείδωσε» την υπόθεση

12χρονη Κολωνός: Νέες αποκαλύψεις για τη φριχτή υπόθεση έρχονται στο φως

Η παρατηρητικότητα της θείας της 12χρονης κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών του κοριτσιού φαίνεται ότι ήταν αυτή που ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης με δράστη τον 53χρονο άνδρα από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε το μικρό κορίτσι. Όπως περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης καθοριστική ήταν η στιγμή που η θεία του κοριτσιού την είδε να «κοκκινίζει» όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε, όπως αποδείχθηκε, για μήνες ο 53χρονος. «Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία.

Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού» περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης την στιγμή που ξεκίνησε η αρχή της ιστορίας που έχει προκαλέσει σάλο. Στο κινητό τηλέφωνο, εξάλλου, ποντάρουν πολλά και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του 53χρονου, ο οποίος εμφανιζόταν ως άτομο υπεράνω υποψίας στον Κολωνό, για να περάσουν στο επόμενο στάδιο των ερευνών. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλο πρόσωπο το οποίο να γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κοριτσάκι και να σώπαινε. Αν η εκτίμηση αυτή αποδειχθεί, μάλιστα, σωστή, τότε το άτομο αυτό ενδεχομένος να αποτελέσει το «κλειδί» ώστε οι εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές.

Υπεράνω υποψίας

Στη γειτονιά της οδού Δράμας, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ήπιων τόνων άνθρωπο ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που είχαν παρατηρήσει μια “ύποπτη” συμπεριφορά όσον αφορά τις κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές του σχέσεις. Πίσω από την εικόνα του καλού οικογενειάρχη, λένε, κρυβόταν μια ιδιαίτερη “διαχυτικότητα” τόσο με τα παιδιά, τα οποία κατά καιρούς είχαν εργαστεί στην επιχείρησή του, όσο και με διάφορους “φίλους” που σύχναζαν στο μαγαζί. Ο 53χρονος είχε ανοίξει το μαγαζί με τα χαρτικά και τα είδη καθαρισμού στην οδό Δράμας τη δεκαετία του 90. Αρχικά, δούλευε με τους κατοίκους της περιοχής, ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια ασχολήθηκε και με το χονδρικό εμπόριο.

Παράλληλα, είχε στενή σχέση και με την Εκκλησία ως πιστός αλλά και ως επίτροπος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού, στο λόφο Σκουζέ. Ο 53χρονος εκκλησιαζόταν ανελλιπώς και εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντα του στην εκκλησία. Επί τρία χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα σήκωνε το Σταυρό και συμμετείχε στην περιφορά. Στον κοινωνικό του κύκλο περιλαμβάνονταν και καλλιτέχνες καθώς ο 53χρονος είχε σχέσεις με τον ηθοποιό, Κώστα Πρέκα, και την Άννα Φόνσου. Ο ίδιος διαφήμιζε πως έχει στηρίξει οικονομικά το Σπίτι του Ηθοποιού, στην πλατεία Αμερικής, και γνωρίζει το μισό, ελληνικό θέατρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις