Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσιάρτας ΚΚΕ: Άγρια κόντρα με Μπογιόπουλο μετά από ανάρτησή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιάρτας ΚΚΕ: Άγρια κόντρα με Μπογιόπουλο μετά από ανάρτησή του

Τσιάρτας ΚΚΕ: Mε αφορμή την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία, o Βασίλης Τσιάρτας ζήτησε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας, γνωστός για τις αναρτήσεις “φωτιά” στα social media, προκάλεσε την αντίδραση χρηστών με νέα δημόσια τοποθέτηση του. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία, ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα, σε νέα του ανάρτηση στο Twitter. Πολλοί χρήστες αντέδρασαν στα σχόλια, ρωτώντας τον γιατί δεν πάει Ουκρανία, ενώ άλλοι τον συγκρίνουν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τις πιο ακραίες αντιδράσεις να περιλαμβάνουν… κονσερβοκούτια.

Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν άφησε αναπάντητα κάποια από τα επικριτικά σχόλια, και απάντησε λέγοντας πως “Μόνο οι δημοκράτες δεν θέλουν τους κομμουνιστές” και “Άγνωστη λέξη η δημοκρατία για κομμουνιστές”.

Την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχολίασε και ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή “φασιστόμουτρο”, ειρωνεύοντας τον επίσης καθώς η είδηση της απαγόρευσης του ΚΚ στην Ουκρανία είναι… 8 ετών. “Ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να πανηγυρίσει”, ανέφερε ειρωνικά ο κ. Μπογιόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος αντέδρασε και ο Βασίλης Τσιάρτας, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και αποκαλώντας τον κ. Μπογιόπουλο “σταλινόσπερμα”. “Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι υποστηρίζεις κάτι που απαγορεύεται ακόμα κ σε χώρες που έφτιαξαν κομμουνιστές; Εγώ δεν πανηγυρίζω. Απλά λέω ότι καθυστερούμε ν’ αποβάλουμε τα κομμουνιστικά απόβλητα από την Βουλή. Συμμορίτες killer”, έγραψε ο κ. Τσιάρτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις