Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Αλεξανδράτου εγκυμοσύνη: “Κυριολεκτικά είμαι τόσο εξουθενωμένη”
LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου εγκυμοσύνη: “Κυριολεκτικά είμαι τόσο εξουθενωμένη”

Το μοντέλο δημοσίευσε ένα TikTok βίντεο, χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο ήχο με τη φράση «Κάνω σεξ 500 φορές τη μέρα»

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να είπε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας «OnlyFans», ωστόσο, δεν είναι λίγες οι σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram.

Το μοντέλο, ανέβασε πριν από λίγο ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της αλλά και το πρόσωπό της. Στα περισσότερα από τα βίντεο που μοιράζεται στα social media, το μοντέλο δείχνει μόνο την κοιλιά της, αλλά σε αυτό το βίντεο εμφανίζεται και το πρόσωπό της.

Φορώντας μαύρο τοπ και κοντό μαύρο σορτς με μαύρα γυαλιά ηλίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράστηκε ένα TikTok που έκανε, κάνοντας χρήση ενός ήχου της πλατφόρμας. Στο βίντεο ακούγεται ο προεπιλεγμένος ήχος της πλατφόρμας: «Κυριολεκτικά είμαι τόσο εξουθενωμένη, κάνω σεξ 500 φορές τη μέρα» με την πρώην Σταρ Ελλάς να ακολουθεί τα λόγια, ενώ παράλληλα χαϊδεύει την κοιλιά της.

Περιμένει κόρη!

Τον περασμένο μήνα, η Τζούλια Αλεξανδράτου, μέσω ανάρτησής της, ανακοίνωσε το φύλο του μωρού. Πριν από λίγο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δηλώσει ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσα από τον λογαριασμό που έχει στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Πιο συγκεκριμένα ένας από τους ακολούθους της στο Instagram τη ρώτησε πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της με την ίδια να απαντά: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις