Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: 7χρονο αγόρι παρασύρθηκε από δίκυκλο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: 7χρονο αγόρι παρασύρθηκε από δίκυκλο

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του αγοριού

Αγοράκι 7 χρονών παρασύρθηκε από δίκυκλο στη συμβολή των οδών Δελφών με 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 7χρονο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν το αγοράκι διέσχιζε τη διάβαση πεζών για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, συνοδευόμενο από τη μεγαλύτερη αδελφή του, λίγο μετά τις 15:00, στη συμβολή των οδών Δελφών με 28ης Οκτωβρίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κάτω από συνθήκες που ερευνά ακόμη η τροχαία, το αγοράκι χτυπήθηκε από διερχόμενο δίκυκλο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τόσο ο οδηγός του δίκυκλου, όσο και ένας αυτόπτης μάρτυρας, είδαν τα δύο παιδιά να περνούν τη διάβαση με κόκκινο, με τον οδηγό μάλιστα να υποστηρίζει ότι είδε τα δύο ανήλικα ξαφνικά μπροστά του χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του αγοριού

Το μικρό αγοράκι εξωτερικά φέρει θλαστικά τραύματα, ενώ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διακομίσθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις