Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: 45χρονος στρατιωτικός σε κρίσιμη κατάσταση
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: 45χρονος στρατιωτικός σε κρίσιμη κατάσταση

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Ο άνδρας ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες νοσούσε με κορωνοϊό, σήμερα επέστρεφε στη μονάδα του μετά την καραντίνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης ο ένας από τους δύο τραυματίες από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Περιφερειακό, στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος που χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει. Είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 45χρονο στρατιωτικό, κάτοικο των Συκεών, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες νοσούσε με κορωνοϊό, ενώ σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που επέστρεφε στη μονάδα του μετά την καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ρεύμα προς δυτικά στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως. Από τη σύγκρουση εκτός από τις εκτεταμένες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις