Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος – Survivor: «Δεν μπορώ να συμμετέχω στο All Star»
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος – Survivor: «Δεν μπορώ να συμμετέχω στο All Star»

Γιώργος Αγγελόπουλος - Survivor: Όσα είπε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο «All Star» το 2023

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και απάντησε για πρώτη φορά σε όσα ακούγονται σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στον ρόλο που αναμένεται να έχει. Ο νικητής του ριάλιτι που προβλήθηκε το 2017,  ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετέχει στο «All Star Survivor» ως παίκτης, καθώς έχει υπογράψει κάποιες άλλες συνεργασίες για το 2023, που δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να έχει στο ριάλιτι επιβίωσης ρόλο coach, o Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε πως έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση, αλλά ούτε έχουν αναφερθεί σε χρήματα, ούτε και σε λεπτομέρειες για τον ρόλο του. «Έχω δει την αναπαραγωγή όλων αυτών που λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Πριν από δέκα ημέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor».

Συνέχισε λέγοντας «η πρότασή τους ήταν να παίξω στο “All Star”, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό, γιατί, όπως σας είπα, έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει κάποια πράγματα για το 2023, που δεν σχετίζεται με το Survivor. Σίγουρα έχω κάποιες υποχρεώσεις με την οικογένειά μου και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον “Φύλακα Άγγελο”» εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Μάλιστα συνέχισε τονίζοντας: «Δεν μπορώ να συμμετέχω όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι αλλά επειδή δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας. Στο κλείσιμο της κουβέντας ειπώθηκε το σενάριο μήπως υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι αλλά ειλικρινά εξεπλάγην και εγώ. Άκουσα να λέγονται λεπτομέρειες γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες από εμένα αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε για το τι μπορεί να γίνει. Έμεινε ανοιχτή η συζήτηση, δεν έχουμε μιλήσει ξανά από τότε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις