Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και ευθύνες: Ποιοι δεν θέλουν τίποτα στην πλάτη τους
PLUS

Ζώδια και ευθύνες: Ποιοι δεν θέλουν τίποτα στην πλάτη τους

Ζώδια και ευθύνες: Δεν φημίζονται για την συνέπειά τους και προτιμούν να είναι χαλαροί στην καθημερινότητά τους.

Aυτά τα ζώδια έχουν μια εξαιρετική δυσκολία να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους και συνήθως ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους. Δεν παραδέχονται τα λάθη τους και πάντα θα βρουν μια καλή δικαιολογία για να γλιτώσουν. Δεν τους αρέσει το πρόγραμμα, θέλουν να περνούν καλά και δεν θέλουν να έχουν κανένα «βάρος» πάνω τους. Δεν φημίζονται για την συνέπειά τους και προτιμούν να είναι χαλαροί στην καθημερινότητά τους.

Τοξότης

Τοξότης και ευθύνες δεν πάνε μαζί. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θέλει δεσμεύσεις και γάμο. Ο Τοξότης θέλει να είναι ανεξάρτητος, χαλαρός και ελεύθερος. Να μην έχει ευθύνες και πρόγραμμα και να περνάει καλά. Δεν του αρέσει να τον ζορίζουν και να του λένε τι πρέπει να κάνει. Δώστου ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες. Είναι το χειρότερό του! Είναι δυστυχώς απρόσεκτος, ανεύθυνος και απερίσκεπτος.

woman in gray sweater holding smartphone
Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το άτακτο παιδί του ζωδιακού, ο αιώνιος έφηβος και ένα από τα αρνητικά του είναι η έλλειψη συνέπειας. Θέλει να διασκεδάζει, να μιλάει με κόσμο, να φλερτάρει και να περνάει καλά. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του και οι ευθύνες δεν είναι και το καλύτερό του. Αυτό το ζώδιο αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη, οπότε μην περιμένεις από εκείνον μια συνέπεια στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει κάποιες φορές κυνικός, διπρόσωπος, ασυνεπής και ανεύθυνος.

person holding silver iphone 6
Ζυγός

Δεν του αρέσει να λαμβάνει αρκετές ευθύνες, όχι γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, απλά γιατί είναι ευθυνόφοβος. Είναι αναποφάσιστος, ανασφαλής, συμφεροντολόγος και για αυτό απογοητεύει συχνά τους άλλους με αυτή τη συμπεριφορά. Ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και πολύ συχνά θα ακούσεις από το στόμα του τη φράση «δεν ευθύνομαι εγώ».

www.bovary.gr
Portrait of blond woman doing video call using laptop. Businesswoman with headset talking during online meeting with colleague. Albino woman working from home over a video conference on computer.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις