Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άννα Καβάλα: Στο “φως” η ερωτική επιστολή του κτηνοτρόφου
ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Καβάλα: Στο “φως” η ερωτική επιστολή του κτηνοτρόφου

Άννα Καβάλα: «Δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες»

Στη δημοσιότητα ήρθε σήμερα επιστολή που είχε συντάξει ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Καβάλα, στην οποία εξέφραζε να συναισθήματά του με σκοπό να γίνουν ζευγάρι με την 31χρονη Άννα. Συγκεκριμένα, στην επιστολή που δημοσίευσε το MEGA, o 56χρονος δολοφόνος εκφράζει την αγάπη του για την 31χρονη και όπως θα διαπιστώσετε προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, όπως γονείς και διαφορά ηλικίας. «Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου» γράφει αρχικά στην επιστολή του.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ» είχε γράψει ο 56χρονος .

Ο 56χρονος προσπαθούσε να πείσει την ίδια και την οικογένειά της

Παράλληλα, στην επιστολή του προς την Άννα, ο 56χρονος δείχνει να κάνει προσπάθεια να γίνει αποδεκτός από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας , η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια, καθώς πίστευε ότι πιθανότατα θα στεκόταν εμπόδιο στον έρωτά τους η διαφορά ηλικίας που είχαν. «Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας». Ο ίδιος άνθρωπος, σκότωσε εν ψυχρώ το 10 μηνών παιδί του και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις