Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχαήλ Ταμπακάκης – Μαύρο Ρόδο: Το κοινό στοιχείο με τον χαρακτήρα του
LIFESTYLE

Μιχαήλ Ταμπακάκης – Μαύρο Ρόδο: Το κοινό στοιχείο με τον χαρακτήρα του

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μαύρο Ρόδο: Ο ηθοποιός μιλάει για τη σειρά, τον χαρακτήρα του και τον έρωτα

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά. Ο ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα. «Απαγορευμένοι έρωτες, όπως αυτός που περιγράφει το «Μαύρο Ρόδο» γοητεύουν το κοινό, γιατί ίσως έχουν κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Στην εποχή μας δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες, είναι κάπως ξεπερασμένο όλο αυτό. Ο έρωτας όμως του “Μαύρου Ρόδου” ναι, θα μπορούσε να υπάρξει» είπε αρχικά.

«Το “Μαύρο Ρόδο” είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, εκτός από την βασική πλοκή που είναι ο έρωτας μεταξύ αυτών των δυο ανθρώπων. Έχει πολλές ιστορίες». Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ταυτίζεται με τον ήρωά του στο ότι είναι επίμονος μέχρι να καταφέρει τους στόχους του: «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ και εγώ το ίδιο. Είναι κοινό μας σημείο». «Το κλίμα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου στα γυρίσματα είναι τέλειο. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ όμορφη επικοινωνία και ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε» είπε για τη συμπρωταγωνίστριά του.

Η επαγγελματική πορεία του ηθοποιού

Ο ηθοποιός σε συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στην επαγγελματική πορεία του. Αρχικά, πέρασε στη σχολή Οικονομικών Επιστημών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, μετά την είσοδό του στη δραματική σχολή αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές στα οικονομικά. Όσον αφορά στην φετινή παρουσία του στο θέατρο ο ίδιος σημείωσε: «Φέτος αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε εδώ στο «Μαύρο Ρόδο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις