Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Οκτωβρίου 2022 – προβλέψεις: Ποιοι ίσως βρουν τον έρωτα
PLUS

Ζώδια Οκτωβρίου 2022 – προβλέψεις: Ποιοι ίσως βρουν τον έρωτα

Ζώδια Οκτωβρίου 2022 - προβλέψεις: Λες;

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Οκτώβριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Κριός

Από τις 29 του προηγούμενου μήνα έχει περάσει η Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σου και μέχρι της 23/10, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, οπότε τον Οκτώβριο πιθανότατα μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από τις 23, ξεκινούν νέες ερωτικές περιπέτειες για σένα και ένα παθιάρικο ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό. Γενικώς, από εδώ το πας, από εκεί το φέρνεις, πάλι θα πρωταγωνιστήσεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 9, πολλά μπορεί να γίνουν.

Τοξότης

Ο 11ος οίκος των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα είναι γεμάτος και οι ευκαιρίες να βγεις, να διασκεδάσεις και να γνωριστείς αρκετές. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί/ες θα θέλουν και την παρέα σου και μια πιο στενή επαφή, ωστόσο, γύρω στις 9, με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σου θα ξεσαλώσεις. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή κι έτσι μπορεί να βρεθείς ζευγαρωμένος.

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σου μέχρις τις 23, οπότε τουλάχιστον από γνωριμίες, φλερτ και παιχνίδια θα είσαι φουλ κι αν θέλεις να βρεις αυτόν/η που θα είναι στα μέτρα σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Ένα φλερτ ωραίο και διακριτικό είναι πολύ πιθανό, που έχει όλα τα προσόντα για να καταλήξει σε σχέση. Αν θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου το άτομο που θα σε εμπνεύσει σεξουαλικά και συναισθηματικά, τότε είναι στο χέρι σου.

Ιχθύες

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή (τους 2 πρώτους μέχρι τις 23) στον 8ο οίκο σου, που θα σου φέρουν τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια ζωή, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και επίγνωση του τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν είναι αρκετές, κυρίως μετά την Πανσέληνο που γίνεται στον 2ο οίκο σου, όπου και αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλλο και πειρασμοί που δε θα μπορείς να αντισταθείς.

www.astrology.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις